Els socialistes de la comarca convoquen el III Congrés del PSC-Anoia

61
Seu dels socialistes a Igualada.

El passat divendres es va celebrar una sessió extraordinària i oberta del Consell de Federació del PSC-Anoia, el qual va aprovar per unanimitat la convocatòria i calendari del III Congrés del PSC-Anoia i la celebració d’eleccions primàries per escollir el 1r/a secretari/a de la Federació.

L’apertura del Consell la va realitzar l’alcalde de Santa Margarida de Montbui i 1r secretari sortint, Teo Romero, el qual va anunciar que donava un pas al costat i no es tornava a presentar però assegurava que es mantenia en línia política sobretot lluitant pel seu municipi.
Tot seguit es va explicar i debatre els calendaris i punts per tal que el proper dia 18 de febrer es celebri a Igualada el Congrés del PSC-Anoia. En el mateix moment de l’aprovació del calendari, ordre del dia i rati de delegats per militant, es va iniciar el procés de recollida d’avals per les eleccions primàries per escollir el nou secretari.
Així, fins el dia 3 de febrer es poden recollir els avals, el 6 es proclamen els candidats formals que assoleixin el mínim d’avals i  el dissabte 11 de febrer es vota, si hi ha més d’un candidat formal. El guanyador serà ratificat al Congrés.
El mateix dia de la convocatòria van anunciar la seva candidatura el Francisco Guisado, alcalde d’Òdena, i el Salustià Monteagudo, alcalde de Cabrera d’Anoia.