Sóc sediciós

138

És sorprenent que el partit més corrupte d’Espanya sigui el més legalista…. sempre que la llei s’apliqui als altres. El govern del PP, en lloc de fer política, que és el que han de fer els polítics, no deixa de portar les propostes independentistes als tribunals. De tal manera que han convertit al Tribunal Constitucional en la tercera cambra legislativa espanyola.

Que un partit al qual la merda (disculpeu el terme) ja li surt per les orelles judicialitzi l’acció política de l’Estat seria molt sorprenent, si no fos perquè tothom veu que és l’única cosa que saben fer, per la manca absoluta d’arguments per oposar- se al anhel d’una bona part dels ciutadans de Catalunya.

Si els dirigents polítics del PP -o del PSOE o altres forces en el seu cas- tinguessin un projecte de país clar, amb propostes de millora de la vida dels ciutadans, no es dedicarien a robar a mans plenes com han fet gent de la catadura moral dels Rus, Gonzàlez, Rato, Matas, Roldan, Millet….

Als que no volem acceptar aquest estat de coses i gosem fer propostes de regeneració profunda, que a Catalunya vol dir anar a la independència del nostre país, acaben per acusar-nos de tot l’imaginable i l’inimaginable. No fa gaire dies un dirigent socialista, expresident de la Comunidaz de Madriz, va qualificar de “puta” a una coneguda escriptora i intel·lectual catalana. Per no parlar dels qualificatius de nazis, antidemocràtics, violents, filo etarres, bolivarians i tot el seguit d’insults que ens dirigeix la caverna, institucional i/o mediàtica estatal, cada vegada que intentem donar un pas endavant o, simplement, volem exercir un dret.

Ara però el govern posa en mans de la Audiència Nacional (el que en temps de Franco era el TOP, Tribunal de Orden Público) a l’Assemblea Nacional Catalana, sota la acusació de sedició que és una acusació molt greu, segons el codi penal espanyol. Com a membre de l’ANC em declaro sediciós. He anat a manifestacions, conferències, concerts i altres actes culturals i declaro solemnement que seguiré fent-ho, diguin el que diguin els polititzats tribunals espanyols. Ho seguiré fent perquè em dona la gana!

Té pebrots que els hereus del franquisme ens acusin de sediciosos. Es veu que ocupats com estan comptant els diners que roben, no s’han adonat que això de la independència de Catalunya es un projecte que va de debò.

JAUME SINGLA, periodista