Sis podis per al Patinatge Artístic de l’HC Montbui en el Trofeu Ciutat d’Igualada

148

Les nenes de la secció de Patinatge Artístic de l’HC Montbui van guanyar 3 medalles d’or i 3 d’argent.

El passat dissabte, dia 6 de maig, la secció de patinatge artístic de l’HC Montbui va participar al primer Trofeu Ciutat d’Igualada, on al voltant de 80 patinadors i patinadores de diferents clubs (HC Cerdanyola, Solsona PC, Igualada HC, Hostalets de Pierola CP i HC Montbui) van ésser convidats.

Les patinadores de l’artístic de l’HC Montbui van obtenir pòdium en tots els nivells en què van competir; van fer un excel·lent disc, fent gala d’un patinatge tècnic i molt elegant.

Els resultats obtinguts van ser:

  • Nivell Precissió (Promoció): 1ª Mª Carmen Aguilar, 2ª Laia Gassó, 7ª Bettina Valle
  • Nivell Iniciació C menors: 1ª Lara Llobet, 2ª Ivet Luque, 8ª Beatriz Pérez
  • Nivell Iniciació C majors: 2ª Irene Abad, 4ª Aroa Delgado, 5ª Irene Díaz, 6ª Alba Bezaga, 7ª Ingrid Berenguer, 9ª Ivet López , 11ª Júlia Bernades, 12ª Núria Abad
  • Nivell Iniciació B: 1ª Aina Andreu

El patinatge artístic de l’HC Montbui vol ser un referent en aquesta disciplina, on cada dia hi ha més seguidors; posant en valor l’amistat, l’ajut, el respecte, l’esforç, el control de l’estrès, la seguretat, un lloc que més enllà de guanyar, que també, sigui un lloc per gaudir del patinatge. Felicitats a totes les patinadores, entrenadores i famílies! Som-hi, Montbui!

El proper cap de setmana, (13/14 de maig) les patinadores d’artístic de l’HC Montbui, l’Anira Lucena i l’Anna Checa es presentaran a les proves corresponents per obtenir el certificat de nivell B.

Tanmateix, el proper dia 13 algunes patinadores participaran en el Torneig del SEK-Catalunya International School de La Garriga, i el dia 14 de maig, les patinadores de promoció de l’HC Montbui competiran al Trofeu de Sant Salvador de Guardiola.