Sheila Avilés, nova líder de la Copa del Món d’Skyrunning després de guanyar a Andorra
S

29 de juliol de 2019

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Arinsal una nova edició de la Skyrunning Comapedrosa, amb prop de 1.000 corredors participant-hi.

La categoria femenina va estar dominada de principi a fi per la corredora anoienca Sheila Avilés que entrava als carrers d’Arinsal amb una gran diferència sobre les seves perseguidores en un temps de 3:01:38. Després d’ella ho feien Ester Casajuana (3:16:35), Clàudia Sabata (3:19:30), Julia Font (3:20:03) i la sueca Sanna El Kott (3:23:30).

L’estat de forma de Sheila Avilés és espectacular. Amb aquesta victòria, i després de les aconseguides en les últimes setmanes a la BUFF® Epic Trail i a Livigno SkyMarathon, es col·loca com a líder de la Copa del Món de les SKYRUNNER® World Series. “Sabia que si em feia amb la victòria em posaria líder a la Copa del Món. He fet la carrera tal com la tenia planificada, obrint forat des del principi, per afrontar els exigents quilòmetres finals. Estic realment contenta”, explicava Avilés al finalitzar la prova.

El nombrós públic congregat en els punts més espectaculars del seu traçat va ser testimoni del domini des dels primers metres d’un gran Jan Margarit, vencedor en categoria masculina. El jove corredor de Salomon parava el crono en 2:36:32. El seguien Evgeny Markov (2:37:52), Rok Bratina (2:39:42), Pere Rullan (2:42:39) i Théo Detienne (2:44:38).