Un article de
Veuanoia

Sheila Avilés (CAI), bronze individual i sots campiona per equips al Campionat del Món de Trail Running
S

11 de juny de 2019

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles, Sheila Avilés, va assolir dissabte una sensacional 3ª posició individual, en la seva participació al 5è Campionat del Món de Trail Running, i assolint a més el sots campionat per equips fem. amb la Selecció espanyola absoluta, al campionat disputat a la localitat portuguesa de Miranda do Corvo, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masculina i femenina.

Sheila Avilés entrava 3ª -Bronze – i primera atleta estatal, amb 4h. 15m. 04seg., en la cursa dominada per la francesa Blondine Lhirondel, seguida de Ruth Croft – Nova Zelanda -. La prova es va dur a terme en un circuit sobre 44,2 Km. i amb un desnivell positiu de 2.200m.

La Selecció espanyola femenina va ser sots campiona, per darrera de França i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés amb Azara García de los Salmones, 4ª, i amb Gemma Arenas, 7ª, mentre en masculins Espanya era 3ª, en el campionat dominat per França, seguits de Gran Bretanya.