Sheila Avilés (CAI), bronze individual i sots campiona per equips al Campionat del Món de Trail Running

55

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles, Sheila Avilés, va assolir dissabte una sensacional 3ª posició individual, en la seva participació al 5è Campionat del Món de Trail Running, i assolint a més el sots campionat per equips fem. amb la Selecció espanyola absoluta, al campionat disputat a la localitat portuguesa de Miranda do Corvo, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masculina i femenina.

Sheila Avilés entrava 3ª -Bronze – i primera atleta estatal, amb 4h. 15m. 04seg., en la cursa dominada per la francesa Blondine Lhirondel, seguida de Ruth Croft – Nova Zelanda -. La prova es va dur a terme en un circuit sobre 44,2 Km. i amb un desnivell positiu de 2.200m.

La Selecció espanyola femenina va ser sots campiona, per darrera de França i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés amb Azara García de los Salmones, 4ª, i amb Gemma Arenas, 7ª, mentre en masculins Espanya era 3ª, en el campionat dominat per França, seguits de Gran Bretanya.