El Sènior ‘B’ del CBI guanya en l’última jornada i aconsegueix evitar el descens directe

15 de maig de 2017

Gran partit dels joves igualadins que conscients del que es jugaven sortien molt intensos al darrere i jugant realment bé en atac, llegint perfectament la defensa del CB Ripollet i amb molt encert cara cistella en aquest 1r quart.

Al 2n però, l’atac igualadí es va encallar lleugerament i va ser gràcies a la intensitat defensiva i al control del rebot a les 2 cistelles que competia de tu a tu davant un dels millors equips de la categoria. S’arribava així al descans amb avantatge pels de l’Anoia per 5 punts de diferència (32-27). El 3r període va ser de llarg el millor del CB Igualada, que seguia amb un molt bon to defensiu al qual hi sumava un altissim encert des de la línia de 6\’75 que encarava molt bé el partit (57-43). Al darrer i definitiu quart el CBI es mostrava molt segur al darrere, sense cometre errors no forçats, fet que assegurava la 11a victòria de la temporada (72-60).

El CB Igualada Alain Afflelou ‘B’ acaba la lliga regular en 12a posició, surt del descens directe i jugarà el playout de permanència amb el factor camp a favor (al millor de 3 partits) davant el Montgat.