Segona setmana del Camí Solidari de Salvador Serra per a Càritas

42

Aquesta setmana el Camí ha sigut Vinaròs – Gandia 205 km i un total acumulat de 437 km. He sortit de Vinaròs i a través del Passeig he arribat a Peníscola i abans de arribar a Alcocebre he trobat un grup de la Casa de Aragó a Castelló que celebraben la seva festa i m’han invitat a dinar.

A Benicàssim m’han acollit uns peregrins a casa seva. A Burriana he estat acollit en un geriàtric que porta CARITAS als quals dono les gràcies per la gran acollida que m’han dispensat. En el Camí de Sagunto a València he tingut una sorpresa molt gran ja que m’estava esperant el meu amic Jaume que ha vingut expressament des de Manresa per acompanyar-me un dies.

A València m’he retrobat amb uns amics peregrins i m’han acollit a casa seva. A la sortida de València una altra sorpresa doncs dues peregrines junt amb el Jaume m’han acompanyat durant dos dies fins a Gandia. Al comiat hi ha hagut alguna llagrimeta doncs aquests gestos són l’essència del Camí. La quantitat recollida fins aquesta segona setmana ha estat de 390 €. Moltes gràcies a tots i a veure si aquesta setmana entre tots podem incrementar aquesta quantitat. Recordo el número de compte ES47 2100 0001 0702 0022 1597, fent constar “Camí Solidari”.

Salvador Serra