La segona edició de l’EcoFira de Calaf se celebrarà el diumenge 9 d’abril

22

El 9 d’abril se celebrarà a Calaf la segona edició de l’EcoFira, la fira ecològica de l’Anoia i l’Alta Segarra. El certamen, que ha estat inclòs en el catàleg ‘Fires de Catalunya 2017’que anualment edita la Generalitat de Catalunya, serà de nou un aparador i punt de trobada de persones i professionals que treballen per a la sostenibilitat ambiental, social ieconòmica del país des de diferents àmbits.

Els expositors interessats ja poden reservar un espai per aquesta segona edició. Al web ecofiracalaf.cat hi trobaran el formulari per tal de formalitzar la inscripció.

De nou l’objectiu és fomentar els productes ecològics, alhora que es fa un pas més enllà per no ser una fira estrictament comercial. De fet, estan previstes diferents ponències itallers per formar-se i conversar al voltant de la sostenibilitat, l’ecologia i el medi ambient.

La primera edició, celebrada el 10 d’abril de 2016, va ser un èxit. Centenars de visitants d’arreu de Catalunya van recórrer, durant tot el dia, els 65 estands de la mostradedicats a productes i serveis ecològics. Des de l’alimentació i la gastronomia, passant per les energies renovables, la bioconstrucció, l’aprofitament forestal, la calefaccióecològica, les bicicletes de bambú i elèctriques, els sorrejats eco i l’aigua de mar, fins a temes de salut ambiental o assessorament mediambiental i altres propostes vinculadesa l’ecologia i el medi ambient.

La proposta està organitzada per l’Ajuntament de Calaf i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.