El sector sanitari d’Igualada, protagonista als Premis Excel·lència del Col·legi de Metges

105

Els Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) es concedeixen anualment des de 2004, a criteri d’un jurat constituït per professionals de la medicina, de reconegut prestigi, a petició de col·legues de professió. Segons afirma el COMB en el seu web, els premis “són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència”.

Els premis es divideixen en set àmbits: medicina d’atenció hospitalària; medicina d’atenció primària; altres àmbits assistencials; educació mèdica; recerca biomèdica; humanitats, cooperació i gestió, i equips assistencials.

Igualada, protagonista

Un total de dinou metgesses i metges de centres d’atenció primària i hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS) han estat distingits amb un dels premis, entre els quals hi ha dues metgesses que treballen o han treballat en l’àmbit d’atenció primària d’Igualada. Elles són Isabel Caballero Humet (EAP Anoia Rural) i Magdalena Valladares Casanovas (EAP Igualada Urbà).

D’altra banda, el doctor igualadí Josep M. Bausili Pons ha rebut un reconeixement a l’excel·lència professional per la seva feina desenvolupada a l’Hospital d’Igualada. Bausili és llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i és especialista en Anestesiologia i Reanimació.