La secretària primera de la Mesa al Parlament, Anna Simó, visita Carme en un esmorzar-tertúlia

22

El passat dissabte, 11 de març, la republicana Anna Simó, secretària primera de la Mesa al Parlament de Catalunya, va visitar el municipi anoienc de Carme en un esmorzar-tertúlia amb veïns i càrrecs electes comarcals.

Així, en el marc de la campanya que s’està duent a terme des d’ERC, “La República que farem”, Simó va poder compartir un matí amb militants i simpatitzants d’Esquerra, veïns de Carme, Orpí i La Torre i d’altres poblacions de la comarca i càrrecs electes com les alcaldesses de Carme i Orpí.

En aquest sentit, la secretària de la Mesa va posar de relleu la feina que s’està fent des del Parlament de Catalunya amb la intenció de poder celebrar un referèndum durant aquest any, malgrat els entrebancs imposats, com l’acusació a Forcadell, presidenta de la Mesa, de desobeir el Tribunal Constitucional, en la primera pàgina de l’actualitat política.

Els assistents també varen poder dirigir els seus dubtes i inquietuds a la diputada parlamentària, que els va respondre en una interessant tertúlia.