Sarosa Logistics

Sarosa Logístics és una empresa familiar igualadina amb una llarga tradició en el sector del transport i la distribució. Va començar, el 1980, amb el transport de bales de palla i paper a diferents punts de la comarca, i 35 anys després treballen a nivell nacional i també internacional transportant tot tipus de mercaderies no perilloses.

374

sarosa - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.Cat

Disposa d’una flota pròpia i moderna de 25 camions. Remolcs de caixa rígida, costat dur, sostre corredís, nevera-congelador amb temperatura controlada.

Serveis amb doble conductor per assegurar la rapidesa, la seguretat i la fiabilitat del transport des de la recollida fins a l’entrega puntual. Operatius les 24 hores els 365 dies de l´any sota la experimentada gestió del departament de trànsit situat Igualada.

La fiabilitat i seguretat del transport amb la que treballa Sarosa els diferencia. Els seus vehicles estan equipats amb baldes i sensors de seguretat, que juntament amb els sistemes de navegació per satèl·lit (GPS), els permet fer un seguiment exhaustiu de les mercaderies, des del punt de sortida fins al d’arribada. Sarosa és una empresa petita però la professionalitat i la qualitat amb la què treballen els ha fet guanyar la confiança dels clients arreu d’Europa.

Serveis
Ofereixen serveis al mercat del transport en general com a proveïdors de camionatge als grans operadors logístics per a la realització dels moviments entre les seves terminals internacionals i nacionals.

Transport nacional: cobreixen tota la geografia nacional en servei porta- porta FTL/LTC sense transbordaments. Servei d’agrupatge i càrrega fraccionada, a partir d’un palet. Càrrega parcial i completa a tota la península.

Transport internacional: Servei de càrrega completa a tota la Unió Europea. Especialistes en Paris- Brussel·les- Amsterdam. Frankfurt. Transport ràpid i segur.

Transport express: és la seva principal activitat. Línies diàries: Barcelona- Madrid- St. Sebastià- Lyon – Paris – Lille, Milà – Tori, Brussel·les – Eindhoven – Londres- Stuttgart – Frankfurt – Colònia, així com en qualsevol altre destinació que desitgi el client. -Contractació les 24 hores, serveis directes porta-porta, rapidesa i compromís.

col·laboració de la Unió Empresarial de l'Anoia - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat