El Saló de la Infància i la Joventut de Piera torna a ser un èxit

31

La Nau de Cal Sanahuja va acollir dijous 29 i divendres 30 de desembre una nova edició del Saló de la Infància i la Joventut. Durant els dos dies els participants van poder gaudir d’activitats diverses com inflables, llits elàstics, un parc infantil, un racó de jocs gegants i una zona de videojocs. Els infants i joves també van tenir la possibilitat de participar en tallers de xapes, manualitats, de maquillatge i de cuina, entre d’altres. La iniciativa va tornar a repetir l’èxit d’anys anteriors i van ser moltes les famílies que s’hi van apropar per tal que els nens poguessin ocupar el temps lliure del que disposen durant les vacances de Nadal.

Divendres el Saló de la Infància i la Joventut va rebre la visita del patge reial i els infants van tenir la possibilitat de lliurar les seves cartes que es faran arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. A la tarda, no va faltar un espectacle d’animació infantil. La companyia deParranda va oferir l’obra Gresca fresca amb contes, jocs, cançons i danses que van agradar a petits i grans.

El Saló de la Infància és una iniciativa de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Piera que, un any més, va comptar amb la col·laboració d’algunes entitats de la vila.