El Rotary Igualada entrega la recaptació del concert solidari a Àuria Fundació

10

El dilluns 27 de març a les dependències d’Àuria Fundació, s’ha celebrat l’acte de lliurament dels fons recaptats amb el Concert de Rotary Club i organitzat el passat dia 29 de gener.

Un èxit per la implicació generosa de la ciutat i per la col·laboració generosa de tantes persones i institucions. Una vegada més el públic igualadí va respondre amb la seva assistència omplint el Teatre de l’Ateneu d’Igualada.

L’excel·lència dels músics i els objectius que es proposaven, van aconseguir l’èxit previst. L’actuació de l’Orquestra Terres de Marca sota la direcció de Josep Miquel Mindan, amb la interpretació de les diferents peces previstes en el programa.

No podem oblidar l’ajuda rebuda per part d’empreses i particulars que han fet possible arribar a la xifra de 7.000 €. Xec que el President de Rotary Sr. Jaume Solano, va lliurar a la Presidenta d’Àuria Fundació senyora Teresa Maria Jorba, en presència de tota la direcció de l’entitat i de la Junta de Rotary Igualada.

Amb aquest escrit, agraïm a tothom la seva participació i els encoratgem a col·laborar en objectius que facin que la nostra ciutat esdevingui un lloc per viure amb més harmonia i amb il·lusió. Gràcies a tants col·laboradors com Grup Carles; Pintures Planell; Miguel Farrés Rojas; Gumá Assegurances i Serveis; Eduard Closa Claramunt; Grup Jardí; BBVA; Servisimó, S.L.; C.G.M. Centre de Gestió Mediambiental; Mas dels Vivencs; Banc Popular.

Amb l’esforç i els fons obtinguts es podrà portar a terme el projecte que l’entitat beneficiaria Àuria Fundació, prepara per adequar la sala de rehabilitació de la llar-residència de Nards.

Com en edicions anteriors, la recaptació de fons per la campanya Polio Plus que Rotary Internacional porta a terme des de fa més de 30 anys, significa una nova ajuda per reduir els casos de poliomielitis que encara existeixen al món. Els 810 €, aconseguits permetran que els objectius previstos de finalitzar amb aquesta epidèmia per al pròxim any 2018 siguin possibles.