Resultats de l’Igualada Volei Club d’aquest cap de setmana

22

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CE Panteres Grogues en l’últim partit de la temporada, en el qual els de l’Anoia han acabat líders destacats. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-16/25-16/24-26/25-22) favorable als locals. Tot i que era un partit de tràmit, els igualadins, sense desplegar un gran joc, van dominar el partit i es van endur la victòria, demostrant la superioritat envers el rival.

EQUIPS BASE

El Juvenil Masculí acaba també la seva participació a la 1a catalana, en un partit contra el segon classificat el Terrassa, en un partit que van competí de tu a tu contra els terrassencs, els nois de Daniel Gonzalez no es van arrugar i es van desinhibir deixant anar les emocions i buscant grans atacs, i bones defenses, mica a mica la experiència en lloc va fen mes grans els jugadors igualadins, al final amb una bola per empatar el partit ens 2 a 2 , es va acabar perdent per un 1-3, Adrià, Pau, Biel, Luwdig, Adri, Marc, Raul, Juan Carlos, Pol i Joel, també als cadets que ens han ajudat en molts partits, gracies, felicitats i molt Volei!

Be arribant al final de temporada de la majoria d’equips, sols queda en joc el equip de xp de veterans que realitzaran el ultim partit el 10 de juny a les 18:00 al Fortí, al club sols ens queda gaudir del torneig social, i esperant el 25è Volei Sorra Igaualda, on us esperem a tots.