Resultats dels equips de pàdel del cap de setmana de l’Esquaix Igualada

73

Lliga federada de 1ª Masculí.

Pas de gegant del nostre primer equip, el Federat A , en el seu desplaçament contra Ca n’Amat un dels rivals directes, aconseguint un gran 0-3. Amb aquest resultat, l’equip Subaru s’allunya de les posicions de descens.

Carlos Jiménez/Josep Llorach van dominar 7-6, 6-2 a Toni Ochoa/Marc Ceballo, Salva Raja/Isidre Marimon també van guanyar el seu compromís 6-2, 3-6, 6-0davant Noe Reche/Juan Martínez i finalment Nil Munné/Ramón Gabarró van completar la feina sumant el tercer punt 6-4, 6-3 amb David Giménez/Juan Taboada.

Lliga PàdelCat 2a masculí

Victòria també de l’equip Subaru de PàdelCat masculí, a les pistes del CT Piera, on només un accident va privar-nos de la victòria per la màxima. Tot i així vàrem guanyar per 1-2, cosa que permet que seguim sent el primer classificat de la Lliga, a falta només de un partit de la segona fase.

Jan Albareda/Lluís Fernández van dominar 6-2, 6-1 a Victor Beltran/Miguel Angel Plaza i Lluís Piqué/Xavi Lorente van fer el mateix enfront Dani Sánchez/Jerson Jiménez per un doble 6-1.

Lliga PàdelCat 3a masculí 

Partit jugat en diumenge a les 15:00 en una hora molt poc comercial. Derrota per 3-0 a les instal·lacions de Ca N’Amat.

Marc Rabell/Josep Buron van caure per un doble 2-6 amb Nado Trebejo/Alberto Perales i Juanjo De Miguel/Josep Ma Méndez van patir la mateixa sort ensopegant 4-6, 3-6 amb Milo Rodríguez/Edu Pacheco.

Lliga +45. Victòria i derrota de l’equip de Cambridge.

Doble jornada per l’equip de Cambridge. En partit aplaçat per la pluja, Cambridge va tenir poques opcions davant els líders, Les Cabanyes de Vilafranca caient 0-3, però en canvi dissabte van dominar amb comoditat 3-0 al Tot Pàdel de St Fruitós.

Davant Les Cabanyes, Jordi De Belza/David Jaume 3-6, 5-7 Jordi Montfort/Manel Escala, Josep Joan Penedès/Xavi Balp van cedir 7-5, 3-6, 10-12 amb José Gómez/Coque Rodríguez i finalment els dos Jordis, Ferrer i Pallarès també van caure 3-6, 6-2, 1-6 amb Manel Arjona/Salva Muntaner.

Amb Tot Pàdel, Jordi De Belza/Jaume Grané van cedir en un renyidíssim partit 6-0, 6-7, 6-7 amb P. Barrera/Dani Ariza, Josep Joan Penedès/Xavi Balp vam sumar còmodament guanyant per un doble 6-1 a Víctor Temporal/C. Alfonso i finalment Joan Corcelles/J.A. Colom van donar el decisiu guanyant 6-1, 6-2 a Òscar Flores/Albert Carreras.

Lliga Pàdel +45 Oxford. Oxford cau.

Un Oxford sense opcions en la lliga va perdre per 2-1 a les pistes del Cube de Manresa.

Sembla que ambdós equips ja només estan pensant en el gran derbi on de l’última jornada de la Lliga.

David Sanuy/Àngel Solé van cedir per un doble 2-6 amb Valentí Santcliment/Jimmy Jiménez, Joan Llorach/Gabi Bonet van sumar una bona victòria guanyant 7-5, 6-3 a Javi Jiménez/Francesc Álvarez i finalment el germans Homs, Jordi i Agustí van caure 3-6, 4-6 amb Xevi Costa/Josep Ledesma.

Lliga PàdelCat 2a femeni. 

Partit de màxima rivalitat jugant a casa contra les noies de Can Busqué. Molt contents amb les noies Suabru que van aconseguir un valuós punt i vàrem tenir a prop el segon.

Susanna Campo/Carla Gassó no van poder sumar caient 1-6, 0-6 amb la parella Antònia Arrabal/Nadia Naudo, unes grans Clara Escudé/Marta Hidalgo van empatar guanyant per un doble 6-4 a Gloria Ferre/Meri Garcia però finalment en el decisiu Laura Barco i Laura Molina ho van tenir a tocar però van caure finalment en 3 sets 5-7, 7-6, 2-6 amb Emma Pérez/Claudia.

Lliga PàdelCat 3a femení.

Aquest cop si!! Les noies Subaru de 3a van guanyar jugant a fora a les instal·lacions de NP Vallbona. Victòria final per 1-2 i molt lluitat 3er punt caient al final del costat de les locals.

Eva José/Sònia Diaz van sumar guanyant 6-2, 6-2, les germanes Calvet Rosa i Joana també van donar el punt guanyant 6-2, 6-1 i finalment en l’esmentat partit, Mar Piqué/Imma Llopart van caure 6-3, 4-6, 4-6.

Lliga PàdelCat 4a femení 

Derrota a casa per 1-2 contra el St. Esteve de Sesrovires.

Marta Pujol/Miriam Conde van cedir 2-6, 0-6 amb Teresa Sogas/Txell Pallarols i Cristina Hernández/Raquel Alonso van cedir 1-6, 2-6 per R. Habas/Rocío Arbia. El nostre punt el vàrem sumar per incompareixença de les rivals