11.8 C
Igualada
Dimarts, març 21, 2023

Repassem la trajectòria de la nova consellera de Salut: Alba Vergés

El president Torra ha nomenat dues igualadines com a conselleres del nou Govern. D’una banda, Alba Vergés (ERC) com a nova consellera de Salut, substituïnt Toni Comín, i de l’altra, la regidora igualadina Ángels Chacón (PDeCAT), fins ara directora general d’Indústria, serà també la nova consellera d’Empresa.

Alba Vergés i Bosch, 39 anys

Nascuda a Igualada l’any 1978, és llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona i Enginyeria tècnica en informàtica i gestió per la Universitat Oberta de Catalunya.

Actualment és secretària quarta del Parlament de Catalunya, càrrec que abandonarà quan es faci el nomenament oficial de tots els consellers i conselleres, probablement aquest dissabte.

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2011, després d’haver estat la número 3 de la llista a les eleccions municipals a Igualada. Presidenta de la secció local d’ERC d’Igualada des del 2012. És secretària de salut, benestar i ciutadania per ERC.
També va ser diputada de la X i l’XI legislatures (2012-2017).

Ha treballat com a administrativa a la delegació del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona a l’Anoia. A l’empresa privada, ha treballat com a programadora júnior al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, desenvolupant programari de gestió de botigues de roba.

Ha estat cap d’administració, comptabilitat i finances del Consorci Sociosanitari d’Igualada (2008-2012), una entitat pública local que gestiona diferents centres per a la gent gran, incloent-hi una residència, centres de dia, un hospital de dia per a malalts d’Alzheimer, pisos amb serveis i un servei d’atenció domiciliària a Igualada i a tota la comarca de l’Anoia.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Més de 20 joves de l’Anoia d’entre 14 a 20 anys participen en el Grup Mostra Jove

La 34a Mostra Igualada aposta per atraure el públic jove a través de la seva programació amb les noves propostes escèniques de companyies com The...

El nou sòl industrial de la Conca d’Òdena es presenta a la fira més important del sector immobiliari

Aquesta passada setmana s’ha celebrat a Cannes la fira internacional més important del món del sector immobiliari: MIPIM (Mercat Internacional dels professionals en Immobles),...

Poble Actiu torna a reclama la municipalització del servei de l’aigua

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, Poble Actiu ha presentat les seves propostes en aquest àmbit. Davant la constatació que l’aigua és un...

Últimes notícies