Renovacions, fitxatges i comiats a l’Igualada Femení Hoquei Club Patins

160

Com a cada pretemporada encetem l’apartat de novetats, on l’Igualada Femení Hoquei Club Patins ja té pràcticament tancada la plantilla de la propera temporada, i ho fa amb moltes novetats.

La més destacada és la creació de l’equip “B” que debutarà a Segona Catalana. Aquest equip és cabdal per a potenciar el primer equip, que compta amb la important renovació de la Maria Fernández “Pulgui”, la de la seva capitana i mite en actiu de l’hoquei patins femení igualadí, la Marta Soler, i també amb la de la igualadina Elba Garreta, la Marina Asensi i les germanes Carla i Abril Batlle.Al projecte igualadí s’hi sumaran dues joves jugadores amb un potencial enorme. La igualadina Carla Claramunt, que deixa l’IHC, i la bagenca Queralt del Àguila provinent del CP Manresa que, tot i la seva joventut, estan cridades a ser peces importants de la nova temporada que dirigirà la Maria Fernández “Pulgui”.

Del CP Manresa també se sumen al projecte sènior, la Maria Bonet i la Mariona Simon que treballaran per fer un decisiu pas endavant en aquesta categoria.
A totes elles s’hi sumaran dues joves i talentoses porteres dels equips base del club. Són la Cristina Riba i la Zoe Torras que, juntament amb la Carla Batlle, esmentada anteriorment, cobriran la plaça que deixa la Laia Navarrete al Nacional Catalana, que començarà un nou projecte i una nova etapa fora del club anoienc, després de debutar a OKlliga amb l’equip igualadí a la temporada 14/15.

L’Anna Carranza també començarà una nova etapa fora de Catalunya per estudis, i marxa després d’una molt bona temporada.
La suïssa Joanna Wachs, torna a casa després d’un any formant-se com a jugadora a la disciplina igualadina.

El Club agraeix a l’Anna Carranza i a la Joanna Wachs aquesta temporada, i en especial a la Laia Navarrete els quatre anys que ha dedicat al club, amb el seu compromís, esforç i dedicació, remarcant que marxen deixant les portes obertes del club de bat a bat. Que van venir a un club i deixen una llar on tornar-hi sempre que vulguin.
En els propers dies es faran oficials les incorporacions de la nova temporada.