Remuntada amb estil del CF Igualada a les Borges Blanques (3-4)
R

26 de novembre de 2018

Els de ‘Moha sumen una important victòria fora de casa després de remuntar un 3 a 1 advers. Uns últims minuts finals de fe i joc, van fer que els tres punts viatgessin cap a Igualada.

Els blaus es desplaçaven a un camp complicat degut a les petites dimensions del terreny de joc, on es preveia que el contacte seria constant. Davant es trobarien a un equip molt fort físicament. A la vegada, els anoiencs comptaven amb les baixes de Pedro, Antonio i Lliró, a més de la ja sabuda d’Alejandro.

El partit va començar de la millor manera, petit domini dels visitants, que es va convertir en constants arribades a l’espai. Així va ser com, al minut 9, després d’una gran jugada per banda d’Iñaki, Martí s’avançava a la defensa lleidatana i establia el 0-1. Semblava tot de cara.

Però a mesura que avançaven els minuts passaven, els locals han començat a jugar de manera més directe a partir de pilotes àrees. Amb aquesta dinàmica, i en una jugada, en que Nil estava fora del camp per ordres de l’àrbitre, els locals van aconseguir empatar l’enfrontament.
El gol va fer mal als igualadins, per la manera en que s’havia produït. Just a la jugada següent, en un llançament de córner, els de Les Garrigues, es posaven per davant en el marcador. L’equip va voler seguir amb la mateixa tònica, per intentar capgirar el resultat.

Tot intentant-ho, en el darrer minut de la primera meitat, després d’una pèrdua en la sortida, els locals van fer el tercer. El panorama era complicat al descans.

A la segona meitat, el plantejament de Les Borges Blanques va ser el mateix: equip replegat en camp propi per fer molt complicada la circulació de pilota dels visitants. Amb aquest panorama, era molt difícil pels blaus generar ocasions, però no es van rendir.

Només una jugada aïllada podia tornar a posar als igualadins al partit, i així va succeir. Falta lateral penjada per Joel que rematava Llobet al fons de la xarxa. El duel prometia emocions fortes.

Ens el darrers deu minuts, amb l’equip bolcat a l’atac, Franco després d’una assistència de Martí, feia el 3 a 3. Però lluny de conformar-se, al minut 85, Martí agafava una segona jugada per fer una vaselina letal, per tancar una remuntada èpica. Eufòria blava al camp!

Els igualadins van resistir els darrers intens d’atac de Les Borges Blanques i van sumar els tres punts. L’equip suma 23 punts i la setmana vinent rep al Viladecans a Les Comes. Enfrontament davant el líder de la categoria, que es troba a tres punts dels igualadins.