Recull de l’actualitat informativa de l’Institut Pla de les Moreres

24

Els alumnes de batxillerat visiten el Campus Universitari d’Igualada

El passat dijous 15 de febrer els alumnes de batxillerat científic i tecnològic van fer una visita al Campus d’Igualada on els van mostrar les instal·lacions i els van fer una xerrada sobre els estudis que s’imparteixen.

Els alumnes del batxillerat científic van realitzar unes pràctiques de química analítica i van poder veure els instruments de detecció i quantificació de substàncies que fan servir.

Els tecnòlegs van gaudir duna xerrada sobre motors de combustió i l’alumnat de primer va rebre informació per tal d’encarar amb garanties la preparació del treball de recerca que hauran de defensar l’any vinent.

Entrega de diplomes de llengua francesa

Dijous 15 de febrer, amb la presència de l’Institut Pla de les Moreres, va tenir lloc a la seu de la Delegació Territorial d’Ensenyament a la Catalunya Central l’acte de lliurament dels diplomes DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) que anualment organitza l’Institut Français i que depenen del Ministeri Francès d’Educació Nacional. En la darrera edició, la del 2017, l’Institut Pla de les Moreres va presentar 18 alumnes a la prova DELF B1 aconseguint un 100% d’aprovats i dijous van rebre un merescut homenatge acompanyats per la seva professora Marta Bartrolí.

Aquests resultats impliquen un augment del 33% respecte la convocatòria anterior i constaten la importància que des del centre donem a l’aprenentatge de les llengües estrangeres i especialment el francès com a segona llengua estrangera.

Agrair l’esforç que han fet els nostres alumnes per assolir aquests resultats i donar les gràcies al recolzament de les famílies que avui també ens han pogut acompanyar en aquest acte.

Visita a Ràdio Nova de Vilanova del Camí

Els alumnes de l’optativa de 3r d’ESO “Fem de periodistes” de l’Institut Pla de les Moreres han visitat les instal·lacions de Ràdio Nova. A través d’aquesta sortida han pogut conèixer com és la ràdio local del municipi. La directora, Marissa Martínez, els ha mostrat els estudis i els ha explicat el funcionament de l’emissora.

La visita es completarà amb dues sessions formatives a l’institut, des del personal de Ràdio Nova per aprofundir en els gèneres periodístics.