Quim Morales ha acompanyat els Pastorets d’Igualada fent de diable Supèrbia

53

Els Pastorets d’Igualada continuen amb les funcions de la temporada i ho fan ben acompanyats. Després de comptar amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el diumenge dia 18 de desembre en la primera funció de la temporada, el dia de Sant Esteve ha estat el periodista, locutor i guionista Quim Morales qui els ha acompanyat interpretant el diable Supèrbia. El conductor del programa ‘La segona hora’ de RAC 1 explica a través del seu compte de Twitter que ha estat “divertit” i “una experiència inoblidable”.

 

Pels propers dies queden encara alguns cameos per anunciar, el més destacat és el de l’actriu igualadina Diana Gómez que, de moment, ja ha assistit a alguns assajos amb el grup de Pastorets d’Igualada.

Després de 100 anys els Pastorets de Folch i Torres segueixen vius i continuen omplint els teatres de Catalunya; un espectacle familiar que aplega petits i grans al voltant d’aquesta història que narra el naixement de Jesús i la lluita del bé i del mal entre àngels i dimonis.

Les properes representacions dels Pastorets d’Igualada estan programades pel dia 8 de gener, a les 11:45h i a les 18:15h i la darrera funció de la temporada tindrà lloc el dia 15 de gener a les 11:45h, totes al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l’Agència Over Fer Frans (rambla Sant Isidre, 9, d’Igualada), a través de l’APP Els Pastorets d’Igualada o de la plataforma web entrades.elspastorets.com.