Quatre entitats de Capellades renoven conveni amb l’Ajuntament

49

El ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat que es renovés el Conveni amb 4 entitats de Capellades, que ja s’han signat els darrers anys. Aquestes entitats fan una tasca de servei per a tothom. La signatura ha tingut aquesta darrera setmana. Aquest és el cas de la Comissió de Reis que ha signat un conveni per a l’organització de la Cavalcada d’enguany, de 2.800 euros. A la signatura hi van assistir l’Alcalde, Aleix Auber; el regidor de Cultura, Àngel Soteras i el president de la Comissió, Sisco Flo.

També se n’ha signat un altre amb la Comissió de Festes del Carrer per a l’organització de
les festes d’enguany, per un valor econòmic de 3.000 euros i un compromís de col·laboració en els afers logístics. Per part de l’Ajuntament van assistir l’Alcalde, Aleix Auber; el regidor de Cultura, Àngel Soteras i la presidenta de l’entitat, Laura Amat. El Ple també ha aprovat el conveni amb Xarxa per a la programació de la temporada d’espectacles. S’ha incrementat la dotació en 500 euros, arribant així a un total de 2.000.
Un quart conveni signat aquesta setmana ha estat amb Capellades Comerç. Aquest acord dóna una ajuda de 2.500 euros per part de l’Ajuntament i la mateixa quantitat per part de Diputació per a la promoció i gestió del Comerç Local,alhora que l’entitat es compromet a aportar-ne 2.500 més. A la signatura hi van assistir l’Alcalde, Aleix Auber; el regidor de Cultura, Àngel Soteras i la presidenta, Paquita Bisbal.