Quasi 20.000 alumnes anoiencs participen al programa Anem al Teatre

42

Durant el curs 2017-2018, un total de 19.091 alumnes de l’Anoia van participar en el Programa Anem al Teatre.

Fins al mes de maig el programa Anem al Teatre ofereix 463 funcions de teatre, música, dansa i circ a més de 96.000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària de la demarcació de Barcelona.

Al programa Anem al Teatre hi ha un total de 155 municipis adherits, amb 364 centres docents participants. Durant el curs 2017-18, un total de 90.737 espectadors van participar al programa.

Aquest mes de gener s’ofereixen una quarantena de funcions de vuit espectacles diferents com ara “La rateta que escombrava l’escaleta” per la Cia Festuc Teatre a Vilafranca del Penedès; “El petit elefant” del Centre de Titelles de Lleida a Berga, Cardona, Castellterçol, Sant Fruitós de Bages i Sant Joan de Vilatorrada o “La gallina dels ous d’or” de Zum-Zum Teatre a Argentona, Mataró, Premia de Mar i Vilassar de Mar, entre altres muntatges.

L’objectiu de la iniciativa és contribuir a educar la sensibilitat artística dels infants i joves i reforçar les polítiques educatives i culturals dels ajuntaments. El programa Anem al Teatre està implantat a diferents comarques de la demarcació com l’Alt Penedès, Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Garraf, Maresme i Osona. A la resta del territori la Diputació de Barcelona dona suport als ajuntaments que organitzen programes propis similars.

Anem al Teatre és un programa de la Diputació de Barcelona fruit de la col·laboració entre les Gerències de Cultura i Educació i que compta amb la plena col·laboració dels ajuntaments participants.