Punto Blanco compleix 70 anys d’història

224

La marca Punto Blanco i la companyia Indústries Valls SA arriben aquest any al 70 aniversari. Els darrers dies diferents revistes especialitzades s’han fet ressó de l’efemèride, quelcom que té molt mèrit vista la destrucció de bona part del sector tèxtil a tot el país.
La història de Punto Blanco s’inicia el 1948 quan dos emprenedors igualadins, els germans Pere i Manuel Valls, descendents d’un llinatge amb forta tradició en el món tèxtil, creen Indústries Valls, l’empresa que comença a fabricar els mitjons amb la marca Punto Blanco.

Els mitjons que es fabriquen a Igualada serien aviat coneguts per la seva qualitat i per la innovació que en cada moment aportava la marca. D’aquesta manera, Punto Blanco es va convertir en líder del mercat espanyol de mitjons.

Avui, Punto Blanco opera a tot el món amb una distribució en més de 40 països i, adaptant-se al mercat, opta per la multicanalitat: comerç electrònic, botigues pròpies, detallistes, majoristes, grans magatzems, cadenes-franquícies o telèfons mòbils.

A Igualada el personal s’ocupa del disseny de producte, comercialització, màrqueting i distribució, de manera que Punto Blanco segueix llançant, cada temporada, les seves col·leccions de calceteria, moda íntima i bany.

Punto Blanco és una marca d’Industrias Valls SA, que forma part de la Corporació Empresarial Valls que aglutina un total de 6 empreses. La propietat de l’empresa és 100% igualadina.