Tot a punt per a la XVIII Caminada Popular de l’Anoia

86

Aquest proper diumenge, dia 14, tindrà lloc la 18a edició de la Caminada Popular de l’Anoia. Enguany a la vila de La Torre de Claramunt. Perseguim un doble objectiu, per una banda promoure l’esport de lleure no competitiu i per l’altra donar a conèixer els fantàstics indrets, sovint desconeguts, de la nostra comarca. Amb un recorregut de 17,5km el recorregut rondarà per recons com Can Guillot, Font de Frigols, Urbanització Serra Burgés, Font de Rossinyol, Riera d’Agost, Vilanova d’Espoia, Església de St. Salvador d’Espoia, La Serra, Les Pinedes d’Armengol, Cal Torró, Cal Cosme, Ca l’Ermità i La Torre Nova, entre d’altres. Les inscripcions ja estan obertes de fa dies i van a molt bon ritme.

Poden relaitzarse:

* Personalment a l’Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat, 12, d’Igualada, qualsevol dia de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h. i de 15:00 a 21:00h.

* A l’oficina de l’entitat, ubicada al Centre Cívic de Fàtima, a l’Avinguda de la Pietat 42-44, els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30h.

* Fent un ingrés nominal al compte corrent núm. 2100 0001 01 0200613362 de “La Caixa” i presentant-ne el resguard en el moment de rebre el full de ruta a la sortida. En aquest cas cal que ens feu arribar les dades de cada inscrit per e-mail (gruplaclau@gruplaclau.org, o be mitjançant el formulari del web www.gruplaclau.org, habilitat a tal efecte) (nom i cognoms, adreça, població i telèfon de contacte)

* En el mateix indret de sortida i fins a l’hora de tancament d’aquesta.

El preu es de 9 euros si es fa abans del dia 13, i de 11 si es fa el mateix dia 14 de maig. També volem destacar com a novetat, que enguany, hi haurà un petit concurs, i responent a unes senzilles preguntes, les respostes de les quals podrem trobar mitjançant la captura de diversos codis QR, els participants optaran al sorteig de diversos obsequis. I no us oblideu la càmera de fotos!!!! Entre tots els participants que ens enviïn les seves fotos, (fotos de la ruta, fotos divertides, originals, paisatges, gent…) sortejarem una joia gentilesa de Sara Castells, Joiera Tots els inscrits ala XVIII CPA rebran una samarreta tècnica exclusiva. Per a més informació podeu contactar mitjançant el telèfon de l’entitat: 938050561, el mail: gruplaclau@gruplaclau.org, visitar el web www.gruplaclau.org, o facebook.com/gruplaclau