Tot a punt per començar les obres de reforma de les piscines de Can Titó

40

El passat dijous 5 d’octubre, es va fer la signatura del contracte de l’obra de reforma de la piscina municipal que anirà a càrrec de l’empresa Voracys, SL, la mateixa que s’encarrega de les obres de la darrera fase del Casal de la Gent Gran.

L’obra té caràcter plurianual, això vol dir que es farà en diferents fases. Aquesta primera fase, que s’ha adjudicat per un import de 1.210.000 €, inclou la reforma de les piscines d’estiu i de l’edifici d’espais complementaris: vestidors i dutxes i també un espai per al servei de bar.

Des de l’equip de govern, tant l’alcaldessa, Noemí Trucharte, com els regidors d’Urbanisme i Esports, Juan Manuel Cividanes i Camilo Grados, s’han mostrat “satisfets de poder iniciar una obra tant important pel municipi” i han demanat a l’empresa que sigui “escrupolosa amb els terminis”.

Ramon Martínez, Director General de Voracys, ha explicat que ja s’està treballant en el projecte enllestint tots els requisits burocràtics i que les obres podrien començar abans d’un mes. L’obra té un termini d’execució de 3 mesos.

El regidor d’Esports, Camilo Grados, juntament amb el d’Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, seran els encarregats de supervisar aquesta obra que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 700.000 €: 350.000 € per aquest any 2017 i 350.000 € més per al 2018.