Psicodèlia i stoner rock a Igualada amb Cuzo i Urla Mer

63

cuzo.jpg

Aquest dissabte 26 de setembre la música psicodèlica i l’stoner rock dels barcelonins Cuzo arribarà a Igualada per primera vegada gràcies a l’Associació Rock City. I ho faran compartint cartell amb el nou grup igualadí Urla Mer.
Serà a les 23:30h, a la sala Rec On Fire (carrer Creueta, 37) d’Igualada, on es realitzarà aquest concert.
Cuzo ens faran retrocedir als anys 70 amb el seu hard rock psicodèlic i cinematogràfic influït pel rock progressiu i per les bandes sonores de pel·lícules de terror clàssic com “Suspiria” o “Phantasma”. Cuzo és un power trio instrumental que forma part de la discogràfica BCore Disc, i que després de girar per Alemanya, Itàlia, França, Suïssa o Àustria vindrà a Igualada a captivar-nos amb el seu so imaginatiu i potent.
Però abans dels Cuzo, obrirà la nit una nova banda de l’escena rock igualadina, els Urla Mer. Un power trio eclèctic i inclassificable, que combina la melodia i la música pop amb la èpica del rock progressiu i la contundència del metal.
Si us agrada el hard rock 70’s, els sons psicodèlics, grups com Black Sabbath,
Blue Cheer, Jimi Hendrix o Goblin, i que la música us faci viatjar en l’espai-temps, no us podeu perdre el concert que els Cuzo i els Urla Mer faran aquest dissabte 26 de setembre al Rec On Fire d’Igualada.