La propera edició del FineArt començarà l’últim divendres de febrer

31

La propera edició de FineArt Igualada – el circuit fotogràfic referent de Catalunya- es durà a terme del 24 de febrer al 19 de març de 2017. El circuit fotogràfic, consolidat a nivell estatal, arribarà a la seva cinquena edició acollint novament obres de grans fotògrafs.

fineart-igualada-dates-veuanoiaEl 2016, el festival va rebre la xifra més alta de visitants registrada fins al moment, amb un 35% de visites més que l’any anterior. Fet que va acabar de consolidar el circuit i va fer d’Igualada la capital catalana de la fotografia, per quart any consecutiu.

Tot i que la majoria de fotògrafs són catalans, cada edició s’inclouen figures rellevants tant de la resta de l’Estat espanyol com de l’àmbit internacional. Tot pensat i organitzat per gaudir de la fotografia i del missatge que aquesta ens transmet.

Els organitzadors, l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica, seleccionen als autors i les seves obres per la seva qualitat, originalitat, tècnica, reconeixement i capacitat d’impactar al públic. Hi tenen cabuda tots els gèneres i estils fotogràfics (artístic, retrat, de viatges, documental, paisatgístic, fotoperiodístic, etc.).

Si voleu estar informats de totes les novetats i els detalls d’aquesta cinquena edició, ho podeu fer a través de les xarxes socials i la web de l’esdeveniment: Facebook, Twitter- @fineartigualada i Instagram – fineartigualada, i www.fineartigualada.cat.