La propera edició de la Botiga al Carrer d’Igualada, el 3 de març

253

El Passeig Verdaguer tornarà a acollir novament la 43ª edició de la Botiga al Carrer el dissabte, dia 3 de març. Amb aquesta activitat es marcarà simbòlicament el tancament de les rebaixes de l’actual temporada, de l’edició d’hivern.

Les novetats importants introduïdes en l’última edició amb els canvis en el format que van aportar més comoditat a l’hora de comprar i amb els comerços concentrats amb carpes en un únic lloc de concentració al Passeig Verdaguer, van tenir una valoració força positiva i una àmplia acceptació. El públic va agrair moltíssim aquesta nova ubicació i l’opinió unànime era que anar de compres pel Passeig és molt pràctic i agradable. Encara així, Igualada Comerç treballa en aspectes a millorar encara més de cara de pròxima edició, com p. ex. logística, continguts, activitats paral·leles, animació, oferta de restauració, etc.

A part de comerços que s’ubicaran al Passeig Verdaguer, també hi hauran les botigues que, per la seva logística, no es podran desplaçar, i s’instal·laran davant dels seus establiments comercials.

La Botiga al Carrer és l’oportunitat única de comprar els productes de temporada vigent i de primer nivell, amb els preus competitius de sempre. També és una oportunitat pels comerciants que volen treure els seus estocs de la temporada d’estiu, i tancar el període recomanat de rebaixes, que conclouran el dimarts, dia 6 de març.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes més populars que organitza Igualada Comerç i també és una de les primeres que es va fer a Catalunya.