El programa educatiu de TV3 “Info-K” visita la Biblioteca d’Igualada

144

Es diuen Queralt, Ona, Anna, Carla, Andrés i Bruno. Són lectors de la Biblioteca Central d’Igualada i s’han convertit en els protagonistes d’un reportatge del programa d’actualitat InfoK, del canal Super3. Un equip de periodistes va ser dilluns a la tarda a la Biblioteca per parlar amb aquests nens del llibre «Els Menjamitjons», de Pavel Srut, publicat per l’editorial Mosaics Llibres, que tots ells han llegit.

Aquest llibre, que es va presentar a la Biblioteca el mes de setembre passat en el marc del Mercat de Lletres, ha arribat aquest mes de febrer al cinema en una pel·lícula dirigida per la mateixa il·lustradora del llibre, Galina Miklínová. Concretament es podrà veure al festival Animayo, al Caixa Fòrumde Barcelona, el 17 de febrer i a l’Animac de Lleida el 25 febrer.

Els reporters de l’InfoK van recollir les impressions d’aquests nens sobre un llibre diferent i divertit que els ha entusiasmat. «Els Menjamitjons» està protagonitzat per unes misterioses i extravagants criatures que són les responsables que a tantes llars del món estiguin tots els mitjons desaparellats.

El reportatge s’emetrà el dijous 22 de febrer a 2/4 de 8 del vespre, a l’InfoK. Aquest és el primer i únic informatiu pensat per a nens de tot l’estat. S’emet en directe, de dilluns a dijous pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya. Va adreçat a qualsevol persona que estigui interessada a conèixer millor l’actualitat, tot i que, en principi, està pensat perquè el mirin nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.