Primera victòria de l’Igualada Vòlei Club en la fase d’ascens a Primera Catalana
P

5 de febrer de 2018
Sènior Femení “B”.

El Sènior Masculí de l’IVC va obtenir diumenge un triomf molt treballat davant el CV Cunit. El partit es va decidir al ‘tie-break’ després de més de dues hores de joc (25-15/24-26/25-20/20-25/15-9). L’equip local es va avançar al marcador amb un gran primer set, jugant amb intensitat i concentració. L’Igualada va saber aprofitar els seus atacs més potents i va realitzar un molt bon treball defensiu. Una mala ratxa al principi del segon set va propiciar la igualada del Cunit, que també va mostrar un gran nivell de joc.

La dinàmica es va tornar a capgirar durant el tercer set, on l’IVC va deixar clar que volia començar la segona fase sumant. Una nova ratxa de punts dels visitants a l’inici del quart període va fer que l’Igualada veiés com se li escapava la possibilitat de sumar els tres punts. Tot i el cop, l’equip va saber sortir a pista amb el convenciment de guanyar el cinquè i definitiu set. Amb molt bon joc i evitant errors, l’IVC va ser capaç d’estar durant tot el ‘tie-break’ per davant al marcador i obtenir, d’aquesta manera, una primera victòria que ha de donar ales a l’equip per creure en les opcions d’ascens a Primera Divisió Catalana.

La setmana vinent, el sènior masculí de el Igualada Vòlei Club es desplaçarà a Cornellà de Llobregat per enfrontar-se a l’AE Sàndor Júnior, dissabte a les 4 de la tarda.

El Sènior Femení també aconsegueix els 3 punts en una victòria a domicili del Sabadell, començant així amb bon peu per aconseguir la permanència a la 3ª Catalana, consolidant el grup de jugadores i en un partit molt seriós de les igualadines, diumenge a les 18:00 rebran al Torelló a les Comes.

Pel que fa al Sènior Femení B va acabar guanyant per 3-2 un partit on les igualadines van tenir molts alts i baixos que les vilafranquines van saber aprofitar.

Tot i així, l’equip igualadí, va mostrar un bon posicionament a pista i ambbona actitud es va poder imposar de manera clara en el 3r set, la setmana que ve es desplacen a la pista del Voleí Sant Marti.