Primera victòria de l’Igualada Calaf Grup des de la Copa
P

chum igualada abril 2016 - foto D Figueras - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia
10 d'abril de 2016

L’Igualada Calaf Grup va obtenir ahir la primera victòria després de la fase final de la Copa. Des d’aleshores havia encadenat 3 derrotes per la mínima i 1 empat. El guió davant del SHUM va ser l’habitual, amb un IHC creant molt i patint encara més, i amb un Elagi Deitg decisiu aturant una FD a falta de 65 segons, que podria haver suposat l’empat. Abans, Nil Garreta també ho havia estat aconseguint el tercer gol, que al final va ser el que va donar el triomf que permet arribar a aquests 31 punts d’or.

L’Igualada va començar el partit a la pista del SHUM Balder Técnica dominant al joc i al marcador. Els de Ferran López es van avançar amb un 0 a 2 molt clar, primer amb un gol de Sergi Pla desviant un remat exterior de Garreta, i un de penal de Ton Baliu. Entre l’un i l’altre, l’IHC va tornar a fallar una altra FD. En canvi el Shum va aconseguir reduir diferències amb un altre penal transformat per Lluís Ferrer. L’1 a 2 era un balanç molt curt per a l’allau d’oportunitats que havien tingut els locals. A l’altra porteria, l’Elagi havia fet molt bona feina.

La segona part va ser una reedició de la primera, amb l’IHC portant el joc i l’Elagi aturant al rival. Només faltaven els gols. A falta de 6 minuts Nil Garreta va caçar un rebuig de Nuñez a una acció de Pol Galbas i va clavar la bola a la xarxa. Havia de ser el gol decisiu. Perquè, 2 minuts més tard, Ferran Garcia va fer el 2 a 3.

I, una jornada, més els igualadins havien de fer front a un altre final ajustat. I perquè al guió no hi faltés res, l’IHC estava a només una falta de la FD. De fet, els igualadins van jugar els últims 7 minuts amb la falta 9 al marcador. A la fi va arribar la desena quan només quedaven 65 segons. El Shum tenia l’oportunitat de salvar un punt. Però una vegada més l’Elagi va ser decisiu aturant el llançament. Una aturada que va donar els 3 punts i va atansar l’equip una mica més a la salvació.

El pròxim rival serà el líder, el FC Barcelona.

SHUM 2 (1/1): Nuñez, Ferrer (1), Parra, F.garcia (1), Neves, equip inicial. Ignasi i Gelmà.

IGUALADA CALAF GRUP 3 (2/1): Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Nil Garreta (1), Pol Galbas i Sergi Pla (1), equip inicial. Met Molas, Roger Bars. Tety Vives, Joan Muntané, Àlex Ferrer.

GOLS: 0-1 S.Pla (m 7), 0-2 Ton Baliu, penal (m 13.06), 1-2 Ferrer penal (m 22). SEGONA PART. 1-3 Nil Garreta (m 19.19), 2-3 F.Garcia (m 21.47).

INCIDÈNCIES: Primer partit sense Dani López. El seu lloc a la convocatòria l’ha ocupat Tety Vives.