Primera trobada de cellers de l’Anoia

1
cellers1.jpg

Els cellers anoiencs Can Feixes, Can Grau Vell, Pagès Entrena, Bodegues Torras, Torrens Moliner i Celler Puig Romeu es van reunir aquest estiu, per primera vegada, per compartir una vetllada plegats. La trobada va ser una iniciativa de Grup Jardí per estrènyer els lligams entre les bodegues de la comarca i, davant l’èxit de l’experiència, es preveu dur a terme més accions en aquest sentit. Encara no s’ha concretat en què es traduirà aquesta voluntat de fer pinya, però sens dubte és un primer pas molt significatiu pel sector, que vol donar a conèixer al públic general els vins de diferents ‘terroirs’ (les diferents terres) que s’elaboren a l’Anoia. L’acte va tenir lloc el passat 23 d’agost, coincidint amb la Festa Major d’Igualada, a la Finca de Sesoliveres en el marc d’un sopar amb productes de la terra. Cada celler va exposar els seus vins blancs, negres i caves detallant la seva denominació i com se n’ha de fer un bon tast. La setantena d’assistents van degustar un menú exquisit amb plats com la mini ceba de l’Anoia amb gambes i l’espatlla de porc ibèric, entre d’altres. A més, van gaudir de ball a la fresca amb l’actuació musical de Santi Méndez i Maria Colom.