Primera derrota a casa del Physic CB Igualada contra el Jet-Qsoprt (43-58)
P

28 de novembre de 2016

senior-femeni-cbi5 inicial Physic CB Igualada: C. Carner, N. Soler, M. Jane, M. Amatlle, S. Carrasco.

5 inicial Jet-Qsport: S.Diao, M. Arus, A. Soumah, E. Silva, C. Redmon.

Primera derrota de les noies del Physic CB Igualada a casa contra un rival que ha estat molt més encertat en la línia exterior. El matx ha començat amb una gran activitat per part dels dos equips a nivell ofensiu i defensiu. El primer equip en aconseguir un bàsquet ha estat la Jet, però l’Igualada a contestat rapidament amb un triple de Santa Carrasco. Fins als 4 minuts de joc, la Jet no ha anotat el seu primer triple, i ha estat amb ell que ha empatat el partit (5-5). Les visitants gràcies a l’encert des de la línia exterior i la línia de tirs lliures s’han imposat en el primer quart amb un resulta final de 11-17.

El segon quart ha començat amb una altra cistella de l’equip visitant. Desprès de dues bones defenses, les igualadines han acabat amb un contraatac que les ha posat a 6 punts (13-19). Ràpidament les noies de la Jet han contestat amb un triple, i tot i el bon nivell defensiu de les igualadines la Jet no ha castigat en cap moment tot allò que tirava des de la línia exterior ni tirs lliures, posant-se a 17 punts de diferència al final del segon quart. El resultat total a la mitja part ha estat de 23-40.

A la represa del partit, les noies del Physic Igualada han sortit amb un altra energia i han continuat treballant fort a nivell defensiu. Els dos equips no s’han trobat còmodes alhora d’atacar. Les locals han canviat la defensa individual per una zona i han aconseguit que les visitant no superessin els 10 punts. El tercer parcial va ser favorable a les visitants un cop més, tot i la poca anotació, amb un 5-7 que situava un marcador de 28-47.

El conjunt igualadí va treure energies per afrontar l’últim quart i novament gràcies al gran treball en defensa, es van trobar més còmodes en atac i gràcies a un parell de jugades de Magda Jane, i el bon encert a la línia de tirs lliures es van posar a 10 punts a falta de 2 minuts per acabar el matx (42-52). Però tot aquest esforç no va ser suficient perquè les visitants s’emportessin el matx amb un resultat de 43-58.

Anotació Physic CB Igualada: C. Carner (9), N. Soler (6), J. Lamolla (-), M. Jane (13), M. Amatlle (-), B. Sellarès (2), B. Armengol (1), M. Teixidó (2), E. Freixes  (-), S. Carrasco (10).

Anotació Jet-Qsoprt: C. Xairo (7), S. Dido (14), M. Arus (4), M. Sall (4), A. Soumah (2), M. Torrents (2), E. Silva (11), A. Iglesias (5), C. Redmon (9).

Parcials: 11-17, 12-23 (23-40), 5-7 (28-47), 15-11 (43-58).

Àrbitres: V. Carreras, SR. Ruiz.