Arriba la 2a edició del Primavera Shopping Masquefa

29

Després de la bona acollida l’any passat, l’Ajuntament i l’associació ‘Masquefa Comerç’ impulsen la segona edició del Primavera Shopping Masquefa, un esdeveniment en què els comerços, decorats de primavera, oferiran interessants ofertes i promocions especials durant tot el diumenge 14 de maig.

D’aquesta manera, els veïns i visitants podran gaudir d’un recorregut comercial on els sentits de la vista i l’olfacte s’aguditzaran descobrint nous racons primaverals de la vila. A més a més, en Mickey, la Minnie i dos personatges de la pel·lícula Trolls voltaran pels principals eixos comercials del poble. Per tancar un cartell divers, de qualitat i per a tots els gustos, durant el diumenge 14 de maig tindran lloc més propostes esportives, una nova cantada de caramelles i la solemne eucaristia, entre d’altres activitats.

La cantant Susanna del Saz, amb ‘Amando a Manzanero’, tancarà la Festa Major Petita amb un concert emmarcat en el cicle de música Masquefa sona bé. El consistori agraeix la implicació de totes aquelles persones i entitats que fan possible la celebració de la festa de Sant Isidre, ja que duen a terme una tasca ingent per potenciar l’activitat cívica dels masquefins, difondre valors i tradicions, i promoure la vila arreu de la comarca i el territori català. Per això, l’Ajuntament anima els veïns a sortir de nou al carrer i gaudir de l’àmplia i variada oferta d’activitats socials i culturals que les nostres entitats desplegaran amb esforç, dedicació i màxima il·lusió.