El prestigiós pianista Lluís Coloma porta el seu Blues i Boogie Woogie a les “Músiques de butxaca”

22

Ara que la tardor s’imposa, reprenem els concerts encarant la recta final d’aquesta fantàstica temporada de les Músiques de butxaca on celebrem el 20è aniversari dels concerts a l’Ateneu. Aquest divendres 6 d’octubre, Lluís Coloma trio a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu.

Lluís Coloma, un dels millors pianistes de Blues i Boogie Woogie en l’àmbit internacionaledita el seu onzè Cd en formació de trio amb el segell Swing Alley de la prestigiosa discogràfica Fresh Sound Records.

Des dels seus inicis, aquest gran pianista valorat per la seva visió innovadora i la seva sorprenent energia, ha anat desenvolupant un toc personal en la interpretació d’aquests estils que es fa evident en la creació de les seves composicions, recollides en els seus onze discos. Considerat un mestre d’aquests gèneres ha estat guardonat amb molts premis i convidat a nombrosos festivals en qualsevol part del món.

El seu nou treball d’estudi ‘Boogie Wins Again’ transmet la força, subtilitat i compenetració del grup, amb un so cru, però amb profunditat i sentiment. El virtuosisme de Lluís Coloma, el groove de Marc Ruiz i l’alegria que contagia el contrabaix de Manolo Germán, ens portaran pels camins del Blues i el Boogie Woogie, amb inesperats homenatges en forma de versió i alguna atrevida incursió a altres estils. Imprescindible!

El preu de l’entrada del concert és de 12 € amb gintònic inclòs i de 10 € pels socis de l’Ateneu, Cineclub i Amics del Teatre de l’Aurora. Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat, anticipades a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

També hi ha l’opció d’adquirir un ABONAMENT pels 3 concerts amb gintònic inclòs per 30 € i de 24 € pels descomptes abans esmentats.

Hora dels concerts: a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu

L’Ateneu Igualadí organitza les Músiques de butxaca amb la col·laboració i patrocini d’un gran equip: L’Acústic, taverna de l’Ateneu, Gestilar, Van Bruc International, Ajuntament d’Igualada, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Anoia Ràdio, Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.