Un president “culer” a Igualada

27
La setmana passada morí Agustí Montal Costa, que fou el president del Barça (1969-1977) que va cobrir una etapa especial, en les epòques dictatorial i de transició.
Amb els secretaris Armand Caraben i Joan Granados, recatalanitzà el Club, amb la senyera al camp, la megafonia i roda de premsa en català. Fitxatge de Johan Cruyff; 0-5 al Madrid i guanyar la Lliga.
El 14 d’octubre de 1973, apadrinà – juntament amb Assumpció Valls, de Riba Ortínez – la senyera de la Penya blaugrana local, a la Tossa de Montbui després d’una missa, que celebrà l’igualadí, P.Jaume Castelltort, escolapi.Un vermut,una ballada de sardanes, amb la “Principal del Bages” i un dinar, a la Granja Pla, acabaren la festa.
El 18 de novembre de 1977, la Penya li dedicà un homenatge, amb motiu d’acabar el seu mandat. Va venir acompanyat del directiu igualadí, Josep Riba Ortínez i els jugadors, Artola, Asensi, Clares i De la Cruz. Es feu un sopar, a la seu del “Bar Capri”. A l’hora de les postres el President de la Penya, Joan Sabaté, felicità a l’homenatjat.