Es prepara la 3a cursa i caminada solidària de l’AECC Montbui

60

El proper diumenge 14 de maig tindrà lloc la tercera edició de la Cursa i Caminada Solidària que organitzarà la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Montbui. L’activitat tindrà com a punt de sortida i arrbada el polesportiu Mont-aQua. Començarà a les 10 del matí. El recorregut de la caminada és de cinc quilòmetres i el de la cursa serà de set quilòmetres. Em ambdós casos es durà a terme per l’espai verd montbuienc. El preu de la inscripció en aquesta Cursa i Caminada Solidària és de 10 euros. El límit màxim d’inscrits és 350 persones. Tots els inscrits pel sol fet de participar disposaran d’una samarreta dissenyada per a l’ocasió i d’ una bossa a l’arribada amb fruita i aigua.

Les inscripcions anticipades per a aquesta prova es podran fer entre els dies 8 i 13 de maig a Sabateria Grup 2 (carretera de Valls, 43), de 10 a 12 i de 18 a 20 hores. També es podran formalitzar el mateix dia de la prova, al punt de sortida, mitja hora abans.

En cloure la cursa-caminada hi haurà diferents actuacions de l’AMPA IES Zumba-AMPA Antoni Gaudí i també del grup grup Bollywood Igualada. Finalitzarà la matinal un sorteig de regals entre els participants. Organitza l’acte la Junta Local de l’AECC Montbui, amb el suport de l’Ajuntament de Montbui, MDicor i REMM Guitart i nombrosos establiments col·laboradors.