La Policia estreny el cercle per trobar el conductor fugit del pont de Montbui

1690

La Policia segueix buscant el conductor d’un vehicle que diumenge a la tarda va atropellar un jove de 14 anys que anava amb bicicleta pel pont vell que connecta Santa Margarida de Montbui i Igualada.

L’inspector en cap de la Policia Local d’Igualada, Jordi Dalmases, ha explicat que estan treballant conjuntament amb la Policia Local de Santa Margarida de Montbui i els Mossos d’Esquadra. Sobre el menor, Dalmases ha explicat que és de Montbui i que no duia el casc en el moment de l’accident, i a hores d’ara es troba en “estat greu” a la UCI de pediatria del Parc Taulí de Sabadell.

Pel que fa al fugit, les autoritats han confirmat que tenen diverses informacions però que s’han de contrastar. El fet que no hagin trobat testimonis directes de quan va passar l’accident, la principal ajuda els pot arribar de les càmeres de vigilància d’establiments del voltant del lloc dels fets, que confien els pugui aportar informació més detallada. Se sap que el fugat anava amb un vehicle mixt de color blanc.

La Policia vol entregar l’atestat als Jutjats amb tota la informació possible, sobretot, amb la persona fugida identificada i detinguda.