Podi de Nani Roma i l’odenenc Alex Haro al ral·li del Marroc

70

Després duns anys de córrer amb Mini, Nani Roma i Àlex Haro lany passat van participar en els raids amb Toyota. Enguany i després del seu bon resultat al Dakar amb Toyota han tornat a pilotar oficialment per Mini.

Així des de el passat dijous i fins el dimarts daquesta setmana Nani Roma i lodenenc Àlex Haro de Moto Club Igualada han participat al ral.li del Marroc. Nani i Àlex han culminat la seva bona actuació al Ral·li del Marroc anotant-se la especial de la cinquena etapa, de 163 quilòmetres, per davant d’Al-Attiyah (Toyota) i Loeb (Peugeot), precisament els dos homes que l’han avançat a la classificació final, en què han acabat tercers.

Al finalitzar la cinquena i darrera etapa Nani i Àlex deien: “Estem contents de la setmana, contents amb el resultat i contents amb l’equip. Ha estat una setmana molt positiva, un bon entrenament.

És un gran resultat i volem agrair a l’equip la feina que han dut a terme. Creiem que això és una molt bona motivació per afrontar el Dakar.

Esplèndid podi doncs de Nani Roma i Àlex Haro en aquest ral.li del Marroc en el seu retorn a la marca Mini i que a ben segur és un bon presagi de cara al Dakar del proper mes de gener.

Josep M. Vidal