El piromusical tanca avui dilluns una participada Festa Major d’Igualada

196

Tots els actes de dilluns:

– 12 h AMBAÜKATUNÀBIA presenta “BASSAL ROCK”, animació musical remullada en què cada gota reparteix un mar de felicitat. Ho coordina la Xarxa d’Igualada. A la plaça de l’Ajuntament.

 
– 19 h CERCAVILA MENUDA i actuacions dels diferents grups en arribar a la plaça de l‘Ajuntament. Amb la participació de les entitats: Petits Mal-Llamp; Petits Diables amb el drac Bufarot i el drac Xerric; Drac Mal Llamp; capgrossos del Bisbalet  Carme i Caterina; els Nanos d’Igualada i els gegantons Pia i Tomeu amb els seus pares Conxita i Tonet; Capgrossos i l’Àliga de l’Escola de l’Ateneu Igualadí; Troll Torxot i capgrós Pica Piqueta de l’Agrupament Escolta Torxa; la mainada de l’Agrupació Folklòrica amb el Ball de Cercolets d’Igualada, acompanyats dels grallers Gallarda d’Igualada; infantils de Bitrac Dansa amb el Ball de Corrandes, acompanyats dels Grallers de Santa Madrona; i la canalla dels Moixiganguers d’Igualada.
Darrere la cercavila es pot afegir tothom que disposi d’un element festiu adient per a una cercavila de Festa Major.
Presentacions a càrrec del Salero de la ciutat, Oriol Càlichs i Soler, acompanyat del Saleret.  Recorregut: pl. Cal Font, c. de l’Aurora, c. St. Magí, rbla. de St. Isidre, c. Custiol, pl.  de Pius XII, c.  Sta. Maria i pl. de l’Ajuntament. Acte amb foc.

 
– 19.30 h CANTADA D’HAVANERES “SON DE L’HAVANA”. La Comissió de Festes del barri del Poble Sec prepararà el rom cremat. A l’amfiteatre del parc de l’Estació Vella.

 
– 19.30 h TEATRE D’HUMOR: “T’estimo, però no tant”, amb Josep Linuesa i la Companyia del Teatre Gaudí.
Al Teatre de l’Aurora (vegeu venda d’entrades).

 
– 20 h BALLADA DE SARDANES amb la COBLA PRINCIPAL DE TERRASSA. Organitzat conjuntament amb l’Agrupació Sardanista d´Igualada. Al lateral de Cal Font/Clos.

 
– 21 h  RETORN DEL SANT des de la Basílica de Santa Maria a  l’església del Roser .
Hi participen: el Tabal; els Voladors, trabucaires d’Igualada; Ball de Sant Miquel i els diables d’Igualada; Gegants de la Font Vella; Gegants Vells d’Igualada;  l’Àliga d’Igualada; Ball de Cercolets d’Igualada; Ball de Pastorets d’Igualada; Ball de Bastons d’Igualada; portants d’honor; imatge de Sant Bartomeu i la Banda de Música d’Igualada.
Ho organitza: la FESTHI
Recorregut: pl. del Bruc, c/ de Santa Maria i c/ del Roser
Acte amb foc

 
– 23 h PIROMUSICAL. A càrrec de l’empresa Pirotècnia Igual.  Petromiralles empresa col·laboradora de la Festa, fa possible aquest acte. A la plaça de Cal Font.

piromusical
– 23.45 h EL TONET  I LA CONXITA SE’N TORNEN A LA FEINA I ADÉU-SIAU FESTA. Demà tornem a la feina i després de la festa  els bessons  Pia i Tomeu, i en Tonet i la Conxita se’n  tornen cap al Museu. Durant el trajecte, qui ho desitgi els podrà dur.
Ho coordina: Associació Cultural Dessota.
Itinerari: pl. de l’Ajuntament, trv. de Sant Sebastià, portal d’en Vives, pg. de les Cabres, baixada de St. Nicolau i c. de Joan Mercader.

 
– 1 h TRADICIONAL PUJADA DE CADIRES AL CLEIN. Qui ho viu no s’ho pot creure! i la Festa s’ha acabat del tot. Ho organitza: Assoc. Juvenil La Coll@nada. A la rambla Sant Isidre.