Qui “pinta” conceptes a la teva organització?

15

Cesc Alcaraz - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catEncara que la pregunta pugui resultar simple i de poca entitat empresarial, ens trobem que a la majoria d’organitzacions no és fàcil trobar a algú que sigui capaç d’estructurar fàcilment un concepte o una problemàtica determinada davant d’un paper o una pissarra en blanc.

Aquest fet provoca que, entre altres costos, en moltes de les reunions internes que es fan no s’arribi a cap conclusió i encara menys a assignar responsabilitats, comportant la sensació de pèrdua de temps del personal involucrat, amb la consegüent disminució de la motivació del personal. Ja hem comentat en anteriors posts que aquest és un element clau para assegurar el bon rendiment de l’organització.

Vist així, sembla obvi que si a l’empresa hi hagués algú amb aquesta capacitat de “dibuixar” i “estructurar” conceptes, el nivell de productivitat, probablement és que augmenti. La nostra experiència així ens ho demostra.

En el cas que no hi hagi ningú a l’organització amb tal skill, podem afirmar que és més fàcil del que sembla. És tan fàcil com començar a posar-ho en pràctica. Si malgrat això ho veieu complicat, podeu comprar el llibre Draw to Win de Dan Roam en què es dóna una explicació clara i senzilla per començar a dibuixar. Sens dubte, t’ajudarà a potenciar la teva marca personal dins i fora de l’organització.

Qui és el primer que s’atreveix a provar-ho en la propera reunió? S’accepten comentaris i primeres impressions.

Cesc Alcaraz, Economista. soci-director FEEDBACKGROUND