Els pilots Nani Roma i l’odenenc Àlex Haro acaben quarts a la Baja Aragó

12

Per camins de la província de Terol es va disputar una nova edició de la Baja Aragó, sens dubte la prova d’aquestes característiques més important de les que es celebren a territori europeu.

Els dos pilots i el copilot de Moto Club Igualada sortien entre els favorits a les seves respectives categories. Però la sort no va acompanyar tant a Dani Vilà com tampoc a Miquel Prat.

Dani Vilà després d’encapçalar la classificació de quads es va veure obligat abandonar per trencament de la cadena del Yamaha. Pel que fa a Miquel Prat que aquesta vegada anava copilotat per Sergi Brugué de Vidreres, després de demostrar la seva gran rapidesa va veure com el motor del buggi Yamaha cedia, i que l’obligava a abandonar en el seu prometedor debut en aquesta prova.

La part positiva va ser per Nani Roma i el copilot odenenc Àlex Haro de Moto Club Igualada amb el Toyota que a l’etapa pròleg del divendres van fer el millor crono. El dissabte van patir una punxada de pneumàtic que els va fer perdre cinc minuts, però tot i això van acabar el diumenge classificats en una bona quarta posició final.

Josep Maria Vidal