El pierenc Toni Bou aconsegueix la 50a victòria indoor de la seva carrera esportiva

21

Després del seu triomf a Barcelona, el pierenc Toni Bou amb Honda també es va imposar al trial austríac disputat al pavelló Arena Nova de la ciutat de Wienner Neustadt situada a 45 kms de Viena. Aquest triomf va suposar el 50è de la seva carrera en indoor.

En segona posició es va classificar Adam Raga-TRS- seguit del també pilot català Albert Cabestany-Sherco-. Al finalitzar la prova, Bou comentava: “Ha anat molt bé. Sabíem que no podíem cometre errors i hem estat molt concentrats durant tota la prova. Fins i tot crec que podia haver-ho fet millor, ja que he comès algun error en la final. Podia haver sentenciat a la zona 2, però per altra banda, he tret la 3 amb un pas tècnic complicat en què hem pogut marcar diferències”.

“Estic molt content amb aquesta victòria, que ens acosta més a l’objectiu del campionat. El proper cap de setmana començarem el campionat d’Espanya i després ens esperen dos finals,seran dues curses on novament no ens podrem relaxar, però estic satisfet per la feina que desenvolupem “. La tercera prova daquest campionat del món es disputarà a Marsella el dissabte de la setmana.

Josep Maria Vidal