Piera obrirà cases noucentistes per acollir un nou festival de música clàssica

40

L’Anoia amplia la seva oferta musical d’estiu. Els pròxims 19, 20, i 21 de juliol, Piera podrà gaudir de la primer edició del Festival Jardins Musicals. Aquesta nova proposta cultural oferirà tres concerts de repertori clàssic, dos recitals lírics i un espectacle de ballet amb música en directe.

Un dels encants de la proposta serà la ubicació de cada un dels concerts, Cal Pepus, Torre Solana i Cal Víctor Riu. Tres espais que tenen un especial interès arquitectònic i que tenen l’accés restringit durant la resta de l’any. Es podria dir que són cases ‘germanes’, ja que totes tres van ser aixecades gairebé al mateix moment, compareixien l’estil noucentista, la trajectòria dels seus promotors i a més a més les tres atresoren esgrafiats de l’artista Ferran Serra i Sala que hi va gravar, per a la posteritat, rellotges de sol i altres ornaments.

L’aforament de cada espectacle girarà al voltant d’un màxim de 200 persones i després de cada espectacle els artistes compartiran una tertúlia i la fresca d’un vespre d’estiu.

Aquesta és la programació del Festival Jardins Musicals

Dijous 19 de juliol
22 hores a Cal Pepus
Giuseppe Verdi – Concert per a veus i piano
Un espectacle creat i conduït per Marcel Gorgori

Divendres 20 de juliol
22 hores a La Torre Solana
El Trencanous de Txaikovski (versió ballet de cambra)
Un espectacle presentat per Marcel Gorgori i Roger Alier

Dissabte 21 de juliol
22 hores a Cal Víctor Riu
Gala lírica
Un espectacle presentat per Marcel Gorgori i Roger Alier