Piera ja es prepara per gaudir del Carnaval aquest cap de setmana

13

A pocs dies per a la celebració del Carnaval, Piera ja es prepara per gaudir d’uns dies de festa i disbauxa. El tret de sortida es donarà divendres 24 de febrer a les 16.45 h amb la rua de l’escola bressol El Gall Mullat. Com en anteriors edicions, estarà oberta a la participació de tothom, i finalitzarà a la Nau de Cal Sanahuja amb animació infantil i xocolatada per a tots els assistents.

Dissabte dia 25 serà el torn de la gran Rua de Carnaval, a partir de les 19 h, amb desfilada de carrosses i comparses. Aquestes sortiran del parc del Gall Mullat i faran un recorregut per diversos carrers de la vila fins arribar a la Nau on es llegirà el pregó de Carnaval i es lliuraran els premis del concurs. Hi haurà reconeixements per a les dues millors carrosses i per a les dues millors comparses, que hauran d’estar formades per un mínim de 15 persones disfressades. El jurat valorarà la creativitat, l’originalitat i també l’ambient musical i la coreografia durant el recorregut. Les inscripcions es tancaran dimecres 22 de febrer. Un cop lliurats els premis, tots els participants podran gaudir d’una gran festa brasilera.

Diumenge seran els més petits els que podran gaudir del Carnaval infantil. La Nau de Cal Sanahuja serà l’escenari de la festa en la qual no faltarà la desfilada dels infants disfressats, animació infantil, i xocolotada.

El Carnaval 2017 s’acomiadarà dimecres dia 1 de març amb l’enterrament de la sardina. Hi haurà una comitiva fúnebre i una sardinada popular a la plaça del Peix.