El Picornell derrota al Waterpolo Igualada

75

El passat dissabte 10 de febrer, els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van perdre contra el Club Esportiu Picornell a la piscina municipal de les Comes amb un resultat final de 8-9.

Des d’un inici, el patit va transcórrer de forma molt igualada de cara al marcador per part dels dos equips. Al segon període, l’arbitratge va decidir expulsar al boia de l’alineació del CNI E.Noguera per un suposat mal comportament dins l’aigua. L’entrenador M.Tolosa va haver de reordenar tot l’equip a falta del boia, aquesta expulsió va crear una avantatge a l’equip rival, la qual va saber aprofitar per guanyar el partit. Les decisions arbitrals a favor de l’equip visitant, van influir completament en el joc i resultat final .

Parcials: 3-2, 2-3, 1-3, 2-1

Alineació CNI: E.noguera(3), D.Pelejà, A.López, R.Calaf(1), J.Soler, P.Perez, T.Mallofré(1), K.Casado, M.Badia, A.Boix(1), X.Palomo(1), P.Gomez(porter)i com a entrenador M.Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 17 de febrer a les 19:00h contra el Club Waterpolo Sant Adrià B als seu complex esportiu.