El Physic CB Igualada torna a guanyar gràcies a les tasques defensives

3 d'octubre de 2016

Segon partit de les igualadines a casa i una altra victòria a la butxaca, aquesta vegada contra un SESE que no li ha posat les coses gens fàcils. El partit ha començat molt travat per les noies del sènior, tot i tenir un bon inici amb un parcial favorable, les visitants s’han col·locat per davant amb dos triples. A partir d’aquí les noies del SESE amb una defensa en zona, han fet que les igualadines no és trobessin còmodes en atac. Aquest errors fan que s’arribi al final del primer quart amb un parcial de 8-12.

cb-igualada-victoria-veuanoia
En el segon quart, les igualadines van sortir amb els mateixos errors que al primer quart. Són poques les opcions clares que troben en atac, i moltes vegades perden la  pilota per un mal passe o una mala decisió, i les visitants o aprofiten per córrer al contraatac. Però és després d’un temps mort demanat per en Pep Piqueres, que les igualadines surten amb una altra cara i, es Santa Carrasco que amb dues bones defenses recupera la pilota i ho acaba amb basquet fàcil. Finalment el segon parcial va ser de 14-13, que col•locava un resultat total a la mitja part de 22-25.

A la represa del partit, tot i la poca diferència en el marcador, les igualadines han sortit amb més caràcter i fent molt millor treball en defensa, per així jugar al basquet que a elles els hi agrada, el de córrer al contraatac. En pujar aquest treball en defensa, les noies del sènior aconsegueixen fer dubtar a les visitants i això les fa posar una altra vegada per davant en el marcador. El tercer parcial va ser de 15-7, que situava un marcador de 37-32.

En l’últim quart, el conjunt igualadí va seguir treballant fort en defensa tornant a deixar les visitants per sota dels 10 punts en tot el quart. Tot i això, les noies del sènior, en atac, no acabaven de trobar-se còmodes, i això feia que no es trobes l’opció fàcil per finalitzar sota cistella. L’últim parcial va ser de 12-9.

Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 49 – SESE A 41.

Anotació Physic CB Igualada: C. Carner (12), E. Roda (-), N. Soler (5), J. Lamolla (8), M. Jane (8), M. Amatlle (-), B. Sellarès (3), M. Fernandez (-), M. Teixidó (2), E. Freixes  (2), S. Carrasco (9).

Anotació SESE A: Esquivias (2), L. Altieri (-), M. Cuní (7), L. Vega (8), A. Rueda (-), G. Rodriguez (2), E. Barcelo (17), M. Ribera (5), M. Barral (-), S. Rosell (-), M. Santiago (-).

Parcials: 18-12, 14-13 (22-25), 15-7 (37-32), 12-9 (49-41).

Àrbitres: S. Martinez, S.R. Ruiz