Pere Regull pren possessió com a delegat de la Generalitat a la vegueria del Penedès

39

Divendres passat van prendre possessió del càrrec els nous delegats del govern a les vegueries i entre ells ho va fer Pere Regull com a delegat territorial a la vegueria del Penedès. L’acte, que es va celebrar al Palau de la Generalitat, va estar presidit pel President de la Generalitat, Quim Torra, i pel Vicepresident, Pere Aragonès.

El President Quim Torra va voler destacar que “amb el nomenament del delegat territorial al Penedès donem compliment a una organització territorial de Catalunya que s’acosta molt al mapa que va publicar la Generalitat republicana l’any 1936” i afegia que “aquest mapa organitzava les comarques en regions, pensant en les necessitats del país”.

L’alcalde de Vilafranca i nou delegat territorial del Govern al Penedès, Pere Regull, va ser l’encarregat de fer un intervenció en representació de la resta de Delegats. En la seva intervenció, Regull es va mostrar “molt orgullós de poder representar institucionalment la vegueria del Penedès. És un honor per mi. Han estat molts anys de treball i esforç, de molta gent, per aconseguir el reconeixement de la vegueria del Penedès, poder-ne ser el Delegat del Govern és un repte institucional que agafo amb molta responsabilitat, i amb la voluntat inequívoca de treballar per l’equilibri de tots els territoris que conformen la nostra vegueria.”

A més de Pere Regull com a delegat al Penedès, els altres delegats són Juli Fernàndez (Barcelona), Pere Vila (Girona), Alba Camps (Catalunya Central), Ramon Farré (Lleida), Òscar Peris (Tarragona), Xavier Pallarés (Terres de l’Ebre) i Rosa Amorós (Alt Pirineu i Aran).