Pau Vallvé arriba a l’Ateneu de la mà del Músiques de Butxaca

46

vallvè.jpg

Pau Vallvé serà el protagonista, el proper divendres 5 de juny, del proper “Músiques de Butxaca” de l’Ateneu Igualadí. Serà la tercera cita d’aquest cicle de concerts íntims i de petit format, on el públic i l’artista comparteixen escenari. El concert començarà a les onze de la nit.

Vallvé actuarà sol a l’escenari de l’Ateneu, acompanyat de la guitarra i el looper, un pedal on hi grava en directe la guitarra, veu i sons sobre els quals toca i canta. D’aquesta manera va creant versions diferents de les cançons en directe, davant dels espectadors, i això fa que cada concert sigui únic i especial.

Serà una bona ocasió per a descobrir el seu nou treball, “Pels dies bons”, sortit a mitjan d’octubre de l’any passat i gravat “en una casa perduda enmig de l’Alta Anoia” on es va tancar durant dos mesos. Un àlbum autoeditat i totalment artesanal, on Vallvé ha tocat tots els intruments, els ha enregistrat i mesclat, i del qual s’ha encarregat fins i tot d’estampar una a una les caixes de cada disc.

El seu anterior treball (“de bosc”, 2012), ja va ser molt ben rebut pel públic i escollit un dels millors de l’any per revistes com Rockdelux, Go Mag o Enderrock, millor disc de 2012 per Mondo Sonoro, i el va dur a fer una extensa gira per sales, teatres i festivals de tot Catalunya així com Berlín, Itàlia i diferents llocs d’Espanya.

El preu de l’entrada, amb copa inclosa, és de 12 euros o bé 10 euros amb els descomptes habituals. Es poden comprar on-line , a la secretaria de l’Ateneu o bé a taquilla mitja hora abans de l’inici del concert.