Partidàs de l’IHC al Palau Blaugrana (5-6)
P

27 de gener de 2013

Nervis, tensió i, sobretot, èpica en la victòria de l’Igualada davant el FC Barcelona. Ambdós conjunts han sortit a la pista ha donar-ho tot i el premi se l’ha emportat l’Igualada, avançant-se des del punt de penal (0-1). Vives n’ha estat l’autor. Abans d’acabar la primera part, Pablito Álvarez ha equilibrat el marcador (1-1). Casadevall, de penal, i Pla, en una contra, han avançat de nou l’Igualada (1-3) però Reinaldo i Pablo Álvarez, en dues ocasions, han capgirat el signe del partit (4-3). Baliu, per partida doble, i Vives han aparegut per capgirar, de nou, el marcador (4-6) i Pablo Álvarez, aconseguint el seu quart gol, ha marcat l’última diana d’un duel vibrant (5-6). La importància dels tres punts d’aquest dissabte s’ha notat des de bon principi i ambdós conjunts han proposat un hoquei ofensiu. Tot i la insistència blaugrana, han estat els visitants els primers en avançar-se en el marcador. Oriol Vives ha superat Egurrola des del punt de penal. Els blaugrana han quedat groguis durant uns instants i els igualadins han disposat de diverses ocasions per ampliar l’avantatge. Egurrola, molt encertat, ha sabut resoldre tots els atacs de l’Igualada. El gol visitant ha fet despertar la bèstia que els blaugrana porten a dins i el conjunt de Gaby Cairo ha tornat a demostrar perquè és un dels millors equips de l’Ok Lliga. En ple allau ofensiva, Pablito Álvarez ha superat Elagi aixecant la pilota i fent impossible la resposta del jove porter visitant. Els blaugrana han disposat de diverses ocasions però Elagi ha sabut respondre amb encert les ofensives barcelonistes. Una represa exigent ha fet tornar a mostrar la seva millor versió a Egurrola. El porter blaugrana, però, després d’una blava a Reinaldo, no ha pogut aturar el llançament de penal de Casadevall, que posava als visitants, novament, amb avantatge al marcador (1-2). Instants posteriors al penal, Sergi Pla, en un contraatac, ha augmentat la distància (1-3). Quan tot pintava més negre ha aparegut l’eficàcia de Reinaldo per escurçar distàncies (2-3) després d’una bona jugada individual de Marc Gual. Pablito Álvarez ha estat l’autor de l’empat i també ha estat el protagonista de la remuntada (4-3). Baliu, un dels més actius, ha posat l’empat al marcador (4-4) i Casadevall ha tornat a capgirar el signe del partit en l’últim minut. El mateix Baliu ha sentenciat al matx quan el Barça jugava amb porter-jugador i Pablo, autor de quatre gols, ha marcat l’últim a pocs segons del final del duel (5-6). Aquesta victòria permet a l’Igualada HC classificar-se per a la present edició de la Copa del Rei, que se celebrarà a Oviedo del 28 de febrer al 3 de març. Resultats de la jornada a: http://www.anoiaesports.cat/LMO/lmo.php?file=OKLLIGA1213.l98